Syksyn ryhmätoiminta

Somalikieliset vanhempainryhmät alkaen syyskuussa 2020

Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa tiistaisin klo 18.30-20 sekä sunnuntaisin klo 17-18.30 välisenä aikana. Ryhmän tavoitteena on tukea vanhemmuutta ja lasten tervettä kasvua ja kehitystä sekä lisätä jaettua ymmärrystä ja avointa vuorovaikutusta sekä lisätä muiden suojaavien tekijöiden vaikutusta perheessä. Mope ry:n ryhmätoiminta on osa TOPE- hanketta.

Ryhmä tarjoaa osallistujille mahdollisuuden tunnistaa ja läpi työstää omia vanhemmuuden taitojaan, ajatuksiaan ja kuvitelmiaan kasvun ja kehityksen alueilla. Vanhempainryhmä pyrkii tarjoamaan jokaiselle tarvitsemansa tiedon oman vanhemmuuden sekä lapsen kasvatuksen tueksi. Ryhmän kautta voi tarvittaessa hakeutua yksilölliseen neuvontaan.

Eteläinen Rastitie 14, 01360 Vantaa (sunnuntaisin 17.00-18.30)

Asiakkaankatu 3, 00930 Helsinki (tiistaisin klo 18.30-20.00)


Arabiankielinen vanhempainryhmä syykuussa 2020

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa torstaisin. Ryhmän tavoitteena on tukea vanhemmuutta ja lasten tervettä kehitystä, lisätä jaettua ymmärrystä ja avointa vuorovaikutusta sekä lisätä muiden suojaavien tekijöiden vaikutusta perheessä.

Mope ry:n ryhmätoiminta on osa TOPE- hanketta. Ryhmä tarjoaa osallistujille mahdollisuuden tunnistaa ja läpi työstää omia vanhemmuuden taitojaan, ajatuksiaan ja kuvitelmiaan kasvatuksen alueilla. Vanhempainryhmä pyrkii tarjoamaan jokaiselle tarvitsemansa tiedon oman vanhemmuuden sekä lapsen kasvatuksen tueksi.

Kilpakuja 1, 01280 Vantaa (perjantaisin klo 18.30-20.00)