Mope ry:n puhelinneuvonta

Mope ry ryhmätoiminta on tauolla 13.4. asti poikkeustilanteen vuoksi. Toimintamme tehostamiseksi ja asiakasryhmämme palvelemiseksi Mope ry aloittaa maanantaina 6.4. puhelinneuvonnan.

Maahanmuuttajaperheet ovat täysin uudenlaisessa tilanteessa. Perheenjäsenet viettävät paljon enemmän aikaa kotona, kun lasten koulunkäynti on siirretty koteihin ja varhaiskasvatusikäisten lasten hoito sekä vanhempien työt on suositeltu järjestämään mahdollisuuksien mukaan kodeissa.

Poikkeustilanne voi tuoda lisää haasteita vanhemmuuteen. Nyt voit saada neuvontaa ja tukea Mope ry:ltä haastaviin tilanteisiin ja vanhemmuuteen. Mahdolistamme keskustelun henkilökohtaisesti asiantuntijan kanssa. Voit kysyä neuvonnassa kasvatuksesta, etäopetuksen tuomista haasteista sekä arjen asioista. Tietoturvan vuoksi emme käsittele pankkitunnuksia vaativia asioita.