Mope ry toiminta 2019

Mope ry osallistui Iska Warran- Somalialaiset Suomessa 30.8.2019 konferenssiin, joka pidettiin Espoon Valtuustotalossa viime perjantaina ja tapahtuman teemana oli yrittäjyys ja osallisuus julkishallinon viroissa.

Me saimme tilaisuuden tutustua näihin yrittäjiin mm. Ahmed Mohamed (Forasec Oy), Mohamed Yusuf (GoodJobs Finland Oy) ja verkostoitua muihin järjestöihin niin kuin Suomi-Somalia seura ry jotka olivat myös mukana tässä tapahtumassa. Tarjolla oli myös somalialaista ruokaa ja kulttuuri esineitä. Me kiitämme tapahtuman juontajaa Maryan Abdulkarim ja kaikkia tapahtuman järjestäjiä niin kuin Maahanmuuttajien Perhe ja Nuorten Yhdistys (MPNY), Espoon kaupunki, Suomi-Somalia Seura ry ja EJY ry. Nähdään ensi vuonna!

Mope ry järjesti Eid-juhlan 18.08.19 jäsenille Herttoniemen Ankkurissa.

-Tässä tapahtumassa osallistui jäsenet ja heidän lapset.
-Tarjottiin ruokaa ja keskusteltiin meidän tulevaisuudesta.