Mope ry muuttaa Vesalaan 1.3.2021

Monikulttuurinen perhetyö ry muuttaa 1. maaliskuuta Vesalaan osoitteeseen Rekipellontie 2, 00940 Helsinki. Isompien tilojen ansiosta pystymme järjestämään jatkossa ryhmätoimintaa omissa tiloissamme, kunhan koronatilanne ensin helpottuu.

Nykyinen toimistomme sijaitsee Meri-Rastilassa ja toimimme jatkossakin Rastilan alueella.

Uusi tila on esteetön ja se sijaitsee 1. kerroksessa maan tasalla. Lastenvaunut voi jättää ulko-oven eteen. Rekipellontien toimitiloihin on matkaa 700 metriä Mellunmäen metroasemalta ja 1 km Kontulan metroasemalta. Lähin bussipysäkki on 130 metrin päässä Rekipellontiellä sijaitseva Tuukkalantie (bussi numero 95 Mellunmäen tai Kontulan suunnasta). Bussi numero 95:n lisäksi lähelle pääsee myös busseilla 560 tai 811 (lähin pysäkki on Tanhuantie Kontulantiellä).

Kävelyohjeet metroasemilta:

Mellunmäestä 700 m: Kulje Aarteenetsijänsillan yli ja jatka Aarteenetsijäntietä eteenpäin, kunnes saavut osoitteeseen Rekipellontie 2. Toimipisteemme on heti tien varressa, Aarteenetsijänkujan ja Rekipellontien risteyksessä. Toimistomme vieressä sijaitsee Nice Bike -pyörähuolto, jonka vieressä vasemmalla puolella sijaitsevat Ravintola Roosa ja K-Market Vesala.

Kontulan metroasemalta 1 km: Käänny Itäkäytävän jälkeen kävelypolulle, joka kulkee Kontulantietä ja metrolinjaa pitkin Rekipellonpuistoon ja sieltä Rekipellontie 2:een.

Somaliksi ja arabiaksi

Mope ry wuxuu u guurayaa Vesala 1.3.2021 Rekipellontie 2, 00940 Helsinki, dabaqa 1aad. Waxaad ku imaan kartaa basaska 95, 560 ama 811. Isku imaatanka oo la xanibay korona darteed, waa inaad marka hore na ogeysiisa imaatankaada. Ku soo dhawow!

ابتداء من فاتح مارس سيتواصل عمل الجمعية من مقرها الجديد و الذي يتواجد بفيزالا على العنوان الاتي Rekipellontie 2, 00940 Helsinki

الحضور للمقر يكون باتفاق مسبق بين الزبون و المرشدة تطبيقا للتعليمات بخصوص كورونا.