Mope ry pihelinneuvonta

Mope ry ryhmätoiminta on tauolla 13.4 asti poikkeustilanteen vuoksi. Toimintamme tehostamiseksi ja asiakasryhmämme palvelemiseksi Mope ry aloittaa maanantaina 6.4 puhelinneuvonnan.

Maahanmuuttajaperheet ovat täysin uudenlaiseen tilanteeseen. Perheenjäsenet viettävät paljon enemmän aikaa kotona, kun lasten koulunkäynti on siirretty koteihin ja varhaiskasvatusikäisten lasten hoito sekä vanhempien työt on suositeltu järjestämään mahdollisuuksien mukaan kodeissa. 

Poikkeustilanne voi tuoda lisää haasteita vanhemmuuteen. Vanhemmuuden tukeen nyt Mope ry:llä voi saada neuvontaa ja tukea haastaviin tilanteisiin. Mahdolistamme keskustelun henkilökohtaisesti asiantuntijan kanssa. Voi kysyä neuvonnassa kasvatuksesta, etäopetuksen tuomista haasteista sekä arjen asioista. Tietoturvan vuoksi emme käsittele pankkitunnuksia vaativia asioita.